واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

بازداشت دو نفر در اسرائیل به اتهام جاسوسی

رسانه‌های عبری خبر دادند: دو فرد به اتهام جمع‌آوری اطلاعات سری از یک تأسیسات امنیتی حساس در سرزمین های اشغالی بازداشت شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 17
کد خبر: ۱۴۷۴۶۶

به گزارش  راهبرد معاصر منابع عبری، شامگاه امروز (چهارشنبه)‌ خبر دادند که پلیس رژیم صهیونیستی، ابتدای هفته جاری، دو فرد جوان را که یکی از آن‌ها از ساکنان شمال اراضی اشغالی و یکی دیگر از ساکنان حومه قدس اشغالی بوده، به اتهام جمع‌آوری «اطلاعات محرمانه» از یک «تأسیسات امنیتی حساس اسرائیل» دستگیر کرده است.

پایگاه خبری «عرب۴۸»، شامگاه امروز (چهارشنبه)، به نقل از روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت» گزارش داد این خبر پس از آن افشا شده که دادگاه «صلح» در قدس اشغالی امکان انتشار بخشی از جزئیات پرونده را داده است.

یدیعوت آحارانوت با اشاره به اینکه شاباک (سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) و پلیس رژیم صهیونیستی مسئولیت پیگیری پرونده را برعهده دارند، خبر داد همچنان انتشار نام مظنونان، جزئیات تأسیسات امنیتی مذکور، شرکت طرف قرارداد با مظنونان ممنوع است و هر دو نفر پس از بازداشت اکنون در حبس خانگی به سر می‌برند.

بنابر این گزارش، یکی از این دو فرد جوان که در تأسیساتی امنیتی در شمال اراضی اشغالی به عنوان کارمند مشغول به کار بوده‌، از حدود هفت سال پیش اطلاعاتی سری را جمع‌آوری می‌کرده‌ و آن را برای نفر دوم که خویشاوند او بوده، ارسال می‌کرده و سپس اطلاعات دریافت شده نگهدای و مخفی می‌شدند.

سرویس امنیتی رژیم صهیونیستی این دو فرد را به «ضربه به امنیت»، «در اختیار داشتن اطلاعاتی ممنوعه»، «جمع‌آوری اطلاعاتی محرمانه»، «تماس با یک جاسوس خارجی»، «انتقال اطلاعاتی امنیتی به خارج» و... متهم کرده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار